Čaj a čokoláda

Pro většinu lidí jsou v dnešní době Velikonoce svátky, které jsou spojeny s probouzením přírody. Již mnoho generací byla vajíčka a později zajíček symboly této jarní obnovy naší planety a nyní jsou základem gurmánských tradic kolem čokolády.

0

Čokoláda - tak chutná a lahodná. Je také skvělým zdrojem inspirace pro vytváření ochucených čajů. Každý z těchto čajů je pozvánkou ke skvělým gurmánským degustacím.

Mezi našimi čokoládovými výtvory najdete Mélange des Chérubins, kde kombinace chuti čokolády, lískových oříšků a krvavého pomeranče s černým čajem, vytváří sametovou a kulatou směs.

Příznivci výraznějších tónů čokoládové příchuti si mohou vychutnat Cacao Jalapeño, nádherně jantarově zbarvenou kreaci, ve které se příchuť kakaa mísí s pikantní notou jalapeño chilli papričky, která připomíná tradici horké čokolády ze střední Ameriky. Čaj Mon Petit Chocolat pak nabízí kakaovou jemnost, kde můžete hledat gurmánské tóny připomínající pralinky.

Ale lahodná čokoládová chuť se přirozeně vyskytuje také v některých čistých čajích. Jste-li zároveň milovníci čistých čajů i čokolády, pak doporučujeme vyzkoušet čaj Grand Keemun F.O.P., který v sobě lehké čokoládové aroma přirozeně nese.

Chuť na čokoládu mohou ukojit všichni milovníci čaje bez výčitek a kalorií navíc :)